keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Ennakkoäänestys alkoi

Kunnallisvaalien loppukiri on alkamassa. Ennakkoäänestys antaa suuntaa, miten on äänestetty. Yleensä varmat hoitavat homman pois alta. Osa miettii ja viimeisenä lauantaina on äänestämättä noin 70 % äänioikeutetuista. Soittelin muutamia puheluja tutuille ja kartoitin tilannetta. Vaalikuume on nousemassa. Maailman talouskriisi on vakavoittanut suhtautumista vaaleihin. Pääministerin esiintymiset ovat nostaneet Vanhasen valtakunnan ykkösnimeksi EU-talous- ja pankkikriisin selvittelyssä.

Valtiovarainministerin draivi on hyytynyt. Kokoomuksen mainonta meni metsään, siitä tulee mieleen Irwinin sanat: "Lyödään pensselit santaan ja rukkaset naulaan". Nyt jos koskaan tarvitaan näiden kasinopelureiden jälkien siivoukseen kovaa työtä ja uskoa tulevaisuuteen. Ahnaudelle on pantava rajat.

Pieni metsäretki teki hyvää, makkaratulilla ja seurustelua laavulla Honkakylän hirvimiesten alueella. Laavu on Ojalan Tapanin ja Sirpan metsässä, jotka olivat matkassa. Mukava paikka, Tynjälän Armas sieltä tuli reppu selässä metsästä porukkansa kanssa. Muutamia sanoja vaihdettiin ja aurinko paistoi.

Väli-Toralan EI-puolue on menettämässä otetta

Mentiin Etappiin kahville kotimatkalla. Väli-Toralan kootut valheet Eparissa kirvoitti mukavaan keskusteluun paikan päällä. Rengonkylän mumman kirjoituksella Ilmajoki-Lehteen naureskeltiin, osui naulan kantaan Kaitsulle. Kaitsun pitäisi nyt vähän miettiä, onko tullut tehtyä mitään muuta neljän vuoden aikana kuin vastustettua jätehuollon asianmukaista kehittämistä. Yleensä politiikassa EI-kanta ei kanna kovin kauas. Valheet ja totuuden säästely on usein osoitus siitä, että nyt on päällä paniikkireaktio. Etapissa homma pelaa hyvin ja asiakkaat ovat tyytyväisiä kaikilla mittareilla eikä alueen asukkaat myöskään valita. Kati Säippä oli meillä pirtsakkana oppaana. Meidän Riikka-Marian koulukavereita sieltä Korvan ajoilta.

Taidan mennä tästä saunaan ja uimaan Konnanmontulle. Siellä on mukava viivähtää tutussa porukassa.

Ei kommentteja: