maanantai 27. lokakuuta 2008

Kiitos äänestäjilleni

Minua tuki näissä vaaleissa 95 äänestäjää ja sitten se muu laaja porukka joka ei voinut äänestää mutta piti tärkeänä mukanaoloani päätöksenteossa. Olen kiitollinen tuesta, läpimeno ei ollut mikään läpihuutojuttu. Yritin käydä niin siistin vaalikampanjan kuin mahdollista ja siinä mielestäni onnistuin.Tulen tekemään parhaani.

Kiitos Teille kaikille minua tukeneet ihmiset.

Tämä blogi on ollut hyvä väylä purkaa tuntoja, tosin Riikka-Maria on joutunut tätä joskus aina, silloin tällöin siistimään, kiitos. Tulen jatkamaan tätä kunhan tässä vähän vedän henkeä.

sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Vaalipäivä valkeni sateisena

Yöllä siirrettiin kelloja. Aamulla hirvimetsälle. Koskenkorvan porukalla oli lupa aamulla yhteen sonniin ja vasikkaan. Vettä tuli yöllisen myrskyn jälkeen. Siirryimme Antin kanssa Unisilmän partiokämpälle evästen syöntiin, tosin omat makkarat jäi kotiin mutta eväät on yhteisiä. Partikämppä on maillani ja sain aikanaan siihen käyttöoikeuden, harvoin siellä tulee käytyä mutta joskus aina käyn suorittamassa tupa- ja siisteystarkastuksen. Partiolaiset ovat hienoa porukkaa, nytkin oli ollut vartio, jolla oli brittejä vieraana. Varmasti eksoottinen kokemus heille.

Lahden-Honkimäen metsäautotie on nyt tosi hyvässä kunnossa, edellisen kerran se korjattiin -70 luvulla, se jäi silloin vähän puolitiehen. Nyt se on kunnossa.

Keräsin hyvän satsin kanttarellejä tutusta paikasta. Paistoin ne kun tulin kotiin. Hirvet karttoivat minua ja ei minullakaan ollut mitään hinkua kaatamaan. Mukava harrastus mutta kun alkuinnostsu on mennyt niin työski se käy kuten aina.

Vaalipäivä on sateinen. Ilma varmaan jonkin verran verottaa, toivotaan nyt kuitenkin, että se nousisi riittävän korkealle. Kansanvallan näkökulmasta tilanne on huono jos äänestysinto laskee lähelle puolta. Ilmajoella äänestettiin ennakkoon huonommin kuin 2004 samoin Laihialla. Yhteisenä piirteenä molemmissa on tietty eripuraisuus josta pitäisi päästä. vasta silloin asiat on kunnossa kun päästään asiakysymyksiin. Liian helposti tulee tämä väärin sammuttamisen metaliteetti esiin. Tulipalo on sammutettu mutta väärin ja väärät miehet.

Hoidin muutaman kuljetuksen äänestypaikalle.