perjantai 10. lokakuuta 2008

Viikonloppu lähestyy

Kävin eilen illalla puhumassa Ähtärin keskustaehdokkaille Tuomarniemen asioista. Hyvä tilaisuus. Kerroin, että meidän uhka on maakunnan ulkopuolella. Yhdentyvä toinen aste antaa mahdollisuuksia. Tämä ei ole sisäinen kysymys. Kaupungin johtoa oli paikalla ja ajatuksemme olivat yhteneväiset, täytyy työskennellä sen eteen, että ministeriö tulee vakuuttuneeksi meidän tarpeista. Onhan se hullua, kun Ähtärissä koulutetaan, mutta Tampereelta kierrätetään rahaa ja papereita. Mikäli metsäinsinöörikoulutus keskitetään Tampareelle niin meidän pitää keksiä jotain tilalle. Uusi metsä-, pelto- ja turve-energian koulutus voisi tuottaa tulosta. Tämä ei ole joko tai kysymys vaan kaikesta pitää pitää kiinni ja jokaiseen mahdollisuuteen pitää tarttua. Ähtärissä tämä ymmärrettiin. Kunpa muutkin alueet olisivat yhtä asiallisia niin eteenpäin päästään.

Tein päivän erilaisia vaalitöitä, askaresta piisaa. Valtioneuvosto soitteli, samoin Suojelu, viikonvaihteen vierailuista. Vipinää piisaa. Toivotaan nyt, että kaikki sujuu hyvin. Paulasaaren Lauri käväisi vaali-ilmoituksen kanssa, hoidetaan asia kuntoon.

Etappiin palkattiin uusi mies biokaasulaitokselle ja hoitelemaan näitä polttoasioita. Esa Yli-Rahnasto kotiutui perheineen Tansaniasta. Oli mukava jutella kuulumisia. Nämä nuoret miehet ovat kiertäneet maailmaa ja sieltä sitä kokemusta tulee. Uskon, että teimme hyvän valinnan.

Tarkoitus oli pitää ensi viikolla Korhosen tilaisuus Paloasemalla, mutta Talvitien Heikki soitteli sieltä häätääntyneenä, että Järviharju on uhkaillut poliisilla ja rikosilmoituksilla. No viisas väistyy.

Ei kommentteja: